Κόλιν Φάρελ και Αντι Σέρκις στη νέα ταινία «Μπάτμαν»;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 6 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , ,

Σε συζητήσεις με την Warner Bros βρίσκεται ο ηθοποιός Κόλιν Φάρελ για τον ρόλο του «Πιγκουΐνου» στη νέα ταινία του Μπάτμαν, με σκηνοθέτη τον Ματ Ριβς, ενώ ο Αντι Σέρκις, σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, φέρεται επικρατέστερος για τον ρόλο του έμπιστου μπάτλερ και δεξί χέρι του Μπάτμαν, Αλφρεντ Πένιγουορθ.
Εφόσον ο Φάρελ συμφωνήσει θα ολοκληρωθεί το τρίο των κακών, με τους Πολ Ντέινο στον ρόλο του «Γρίφου» και την Ζόι Κράβιτς στο ρόλο της Κατγούμαν, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως Μπάτμαν.
Τον Πιγκουΐνο έχει υποδυθεί ο Ντάνι ΝτεΒίτο το 1992 στην ταινία «Ο Μπάτμαν επιστρέφει», με σκηνοθέτη τον Τιμ Μπάρτον.
Σύμφωνα με το Deadline, ο Ιρλανδός ηθοποιός θα μπορούσε να επιστρέψει στον κόσμο των βιβλίων κόμικς για πρώτη φορά από τότε που ενσάρκωσε τον Bullseye στο Daredevil το 2003 με τον ρόλο του αντιπάλου του Batman, Penguin.
Στη νέα ταινία, The Batman, ο Πάτινσον θα υποδυθεί τον «Σταυροφόρο με τη μαύρη μπέρτα» ως ντετέκτιβ σε μία neo-noir εκδοχή τού χαρακτήρα.
«Δεν είναι χρυσό αγόρι, σε αντίθεση με σχεδόν όλους τους άλλους χαρακτήρες κόμικς» δήλωσε ο Ρόμπερτ Πάτινσον για τη νέα εκδοχή του υπερήρωα στους New York Times.
«Αυτό που είναι συναρπαστικό στον Batman είναι πώς σχετίζεται με το τώρα» δήλωσε ο Ριβς στο THR, προσθέτοντας ότι θα είναι μια ιστορία συναρπαστική αλλά και συναισθηματική.
Η παραγωγή της ταινίας The Batman θα ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του 2020, με ημερομηνία κυκλοφορίας του 2021.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ