16.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕλληνική Συμμετοχή στην Παγκόσμια Εκθεση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών CeBIT 2017

Ελληνική Συμμετοχή στην Παγκόσμια Εκθεση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών CeBIT 2017

ECON 10

Η Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – ENTERPRISE GREECE με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, διοργανώνει Ελληνική Συμμετοχή με Εθνικό Περίπτερο στη Διεθνή Εκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, που θα διεξαχθεί στο Αννόβερο, από τις 20 μέχρι τις 24 Μαρτίου 2017.
Η CeBIT, στην οποία οι διοργανωτές της έχουν επενδύσει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press – and media activities, καθώς και για συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Ο μοναδικός συνδυασμός έκθεσης και συνεδρίου, τα σεμινάρια, παρουσιάσεις και workshops, που πλαισιώνουν την έκθεση, καθώς και ο αμιγώς επαγγελματικός χαρακτήρας της CeBIT, την καθιστούν ένα «must» για κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να συμπεριλάβει την εξωστρέφεια στο σχέδιο δράσης της και να υλοποιήσει συνεργασίες με παγκόσμιους players του κλάδου.
Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη διοργάνωση, 221.000 επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των 3.300 εκθετών από 70 χώρες. Πάνω από 50% των επισκεπτών επισκέπτεται αποκλειστικά την CeBIT, το 71% κατέχει θέση αρμόδιου λήψης αποφάσεων και το 31% έρχεται με συγκεκριμένα σχέδια επενδύσεων. Κατά μέσο όρο κάθε έκθετης αποκτά μέσω της παρουσίας του στην έκθεση 75 νέες επιχειρηματικές επαφές.
Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Εθνικό Περίπτερο μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 64 19 041 και στην Enterprise Greece, τηλ. 210 33 55 700. Πληροφορίες και στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις Διεθνείς Εκθέσεις www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.cebit.de/home.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ