20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img

ROOMS2020

Σε μια από τις πλέον δημοφιλείς και ιστορικές Εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης που ξεκίνησε πριν 22 χρόνια, 10 Επιμελητές Εκθέσεων, Ιστορικοί & Θεωρητικοί της Τέχνης, επιλέγουν από έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη και τους παρουσιάζουν στην Αίθουσα Τέχνης Καππάτος. Συμμετέχουν 10 καλλιτέχνες με εικαστικές, ηχητικές, φωτογραφικές εγκαταστάσεις, ζωγραφικά έργα, γλυπτά, projects, performances.

STATHIS TAVLARIDIS

Οι καλλιτέχνες παρουσιάζονται σε δωμάτια και το περιβάλλον του δωματίου μεταμορφώνεται σε ένα προσωπικό χώρο του καλλιτέχνη. Δίνεται έτσι η δυνατότητα να αναδειχθούν και να καταγραφούν οι σύγχρονες τάσεις και προτάσεις στον εικαστικό χώρο και να δημιουργηθεί ένας ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος. Σήμερα στην Εκθεση ROOMS2020, έχουμε ξανά την ευκαιρία να ανακαλύψουμε και να κατανοήσουμε τη σκέψη και το δημιουργικό έργο των καλλιτεχνών και θεωρητικών τέχνης, να προβάλλουμε το σημαντικό και ουσιώδες και να διευρύνουμε τα όρια της εμβέλειας και υποδοχής της Σύγχρονης Τέχνης.

Constantina Crickzoni

Μετέχουν οι καλλιτέχνες: Pirro Caridha, Εύη Ζαμπέλη, Χρήστος Καλόγερος, Βασιλική Κούκου, Constantina Crickzoni, Δήμητρα Κωνσταντινίδη, Σωτήρης Μπατζιάνας, Αθηνά Παύλου-Μπενάζη, Στρατής Ταυλαρίδης, Χριστίνα-Σύλβια Σημαντήρα.
Εγκαίνια Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, 20:00 – 23:00.
Διάρκεια Εκθεσης μέχρι την 15 Φεβρουαρίου 2020.
Αίθουσα Τέχνης Καππάτος, Αθηνάς 12 Μοναστηράκι.

Φωτογραφία: ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΤΖΙΑΝΑΣ 1600×1200

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ