Λεπέν η επόμενη πρόεδρος της Γαλλίας;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΩΤΗΣΕΛΙΔΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,

Είμαι πάντα εδώ για να προστατέψω τα συμφέροντας των Γάλλων, διαμηνύει η επικεφαλής του «Εθνικού Μετώπου», Μαρίν Λεπέν, η οποία και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις επόμενες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.
Οπως είπε η ίδια, μιλώντας στο BFMTV, το κόμμα θα επιλέξει το άτομο «που είναι πιο ικανό να ενώσει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις, προκειμένου να νικήσει τις προεδρικές εκλογές».
Η ίδια σχολίασε ότι «πολλοί ψάχνουν έναν μαγικό υποψήφιο», σημειώνοντας ότι εάν δεν υπάρξουν «μαγικοί» υποψήφιοι, η ίδια είναι έτοιμη να προστατέψει τα συμφέροντα των Γάλλων πολιτών.
«Σε κάθε περίπτωση, λέω στους Γάλλους: Εάν δεν εμφανιστεί κανένας, είμαι πάντα εδώ για να προστατέψω τα συμφέροντά τους», επεσήμανε.
Σύμφωνα με τη Λεπέν, στις εκλογές του 2022 δύο οράματα θα έλθουν σε αντιπαράθεση: Των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης και των εθνικιστών.
Η Λεπέν είχε κατέβει υποψήφια και στις εκλογές του Μαΐου του 2017. Στον δεύτερο γύρο ηττήθηκε από τον σημερινό πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος εξασφάλισε το 66,1% των ψήφων, έναντι του 33,9% που συγκέντρωσε η Μαρίν Λεπέν.
Πηγή Sputniknews