20.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑ11η Σεπτεμβρίου 2001: 18 χρόνια μετά

11η Σεπτεμβρίου 2001: 18 χρόνια μετά

Μεγάλη αμερικανική σημαία ξετυλίγεται στο Πεντάγωνο στην επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων

Ο Λευκός Οίκος ζήτησε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στις κρατικές δομές στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Μια μεγάλη αμερικανική σημαία ξεδιπλώθηκε κατά την ανατολή του ηλίου στο Πεντάγωνο.
Πρόκειται για κίνηση στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Ο Λευκός Οίκος ζήτησε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στις κρατικές δομές στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη μνήμη των θυμάτων.
Η μεγαλύτερη τρομοκρατική ενέργεια στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.
Σχεδόν 3.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 6.000 τραυματίστηκαν όταν τρομοκράτες της Αλ Κάιντα πραγματοποίησαν αεροπειρατείες σε εμπορικές πτήσεις και έριξαν τα αεροπλάνα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης και στο Πεντάγωνο στην Ουάσιγκτον.
Ακόμη ένα αεροσκάφος συνετρίβη στο Σάνκσβιλ, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.
Θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, 18 χρόνια μετά: «Κάθε εβδομάδα, άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο»
Αντιμέτωποι με σπάνιες ασθένειες βρίσκονται, μέχρι και σήμερα – 18 χρόνια μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους – διασώστες που έσπευσαν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης, χωρίς να έχουν αποδοθεί ευθύνες, όπως κατήγγειλε, μιλώντας στο Sputnik, ο εκπρόσωπος της οργάνωσης 911Truth.Org, Μάικ Μπέργκερ.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί οι πραγματικά υγιείς άνδρες και γυναίκες που πήγαν εκεί, αποκτούν καρκίνους που είναι εξαιρετικά σπάνιοι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Όπως εξήγησε, οι ασθένειες που σχετίζονται άμεσα με τον τοξικό καπνό που προκλήθηκε από την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων, συνεχίζουν να ανεβάζουν, κάθε εβδομάδα, τον τραγικό απολογισμό των νεκρών της 11ης Σεπτεμβρίου. «Κάθε εβδομάδα, άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ