16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΒουλγαρία: Λουτρό για σκύλους στην καρδιά της πρωτεύουσας

Βουλγαρία: Λουτρό για σκύλους στην καρδιά της πρωτεύουσας

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ιδιοκτήτες ζώων, κυρίως σκύλων με το θέμα του μπάνιου, δίνει το πρώτο “λουτρό” σκύλων που άνοιξε στη βουλγαρική πρωτεύουσα, βασισμένο στην αρχή της αυτοεξυπηρέτησης και με κόστος μόλις ένα ή δύο λέβα/μπάνιο.
Το “λουτρό” σκύλων δημιουργήθηκε από την αλυσίδα καταστημάτων pet shops και κλινικών “Dr. Stefanov” και βρίσκεται στη συνοικία Σβέτα Τρόιτσα. Πρόκειται για μια δομή, που παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σκύλων να μπορέσουν να κάνουν μπάνιο τα κατοικίδιά τους με τον πλέον κατάλληλο τρόπο δίχως να κάνουν το σπίτι τους να μοιάζει με …βομβαρδισμένο τοπίο.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας, το λουτρό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μεγαλύτερα σκυλιά, καθώς το μπάνιο στο σπίτι, συνήθως καταλήγει σε μεγάλη περιπέτεια. Εκτός από τα σκυλιά, στη συγκεκριμένη δομή μπορούν να πάρουν το …μπάνιο τους και άλλα ζώα. Το λουτρό, παρέχει σαμπουάν, στεγνωτήρα μαλλιών και πετσέτες, ενώ η όχι και τόσο “προσφιλής” για τα κατοικία, διαδικασία του μπάνιου δεν διαρκεί περισσότερο από πέντε ή έξι λεπτά.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ