18.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΞεκίνησαν οι εγγραφές στα Καλοκαιρινά Αθλητικά Camp του Δήμου Αθηναίων

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Καλοκαιρινά Αθλητικά Camp του Δήμου Αθηναίων

Εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας, αθλητισμού, διασκέδασης, αλλά και μάθησης τώρα που κλείνουν τα σχολεία, θα προσφέρει το καλοκαίρι ο Δήμος Αθηναίων, με πλήθος δραστηριοτήτων και δράσεων στα Καλοκαιρινά Αθλητικά Camp του.
Αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών και θα προσφερθούν στα Αθλητικά Κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβας, από 18 Ιουνίου έως και 26 Ιουλίου και για τρεις περιόδους, διάρκειας 15 ημερών.
Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες ώστε να ενθαρρύνουν και να προάγουν αξίες, όπως η ομαδικότητα, ο αλληλοσεβασμός και η υπευθυνότητα, αλλά και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών, τα οποία θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές των αθλημάτων, καθώς και ποια είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά.
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΝΔΑ (www.opanda.gr), αυστηρά με σειρά προτεραιότητας (θα προηγηθούν οι δημότες και οι κάτοικοι της Αθήνας και, εφόσον προκύψουν κενές θέσεις, θα συμπληρωθούν από τις άλλες κατηγορίες).
Επίσης, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio, περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στο δικό τους Summer Camp από τις 18 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου. Το πρόγραμμα είναι για παιδιά ηλικίας από 6 έως 11 ετών και πραγματοποιείται από τις 08.00 έως τις 16.00, «προσφέροντας μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία δημιουργικής απασχόλησης, με εικαστικές και αθλητικές δράσεις, παιχνίδι, γνώση και κυρίως ώρες ξεγνοιασιάς και χαράς», όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου.
Πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.technopolis-athens.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ