18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήOIKONOMIAΥouth Talks We Listen: Οταν οι νέοι μιλούν και οι μεγαλύτεροι ακούν

Υouth Talks We Listen: Οταν οι νέοι μιλούν και οι μεγαλύτεροι ακούν

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και η Επιτροπή Απασχόλησης αναγνωρίζοντας ότι το μέλλον της χώρας εξαρτάται σημαντικά από τους νέους μας και την έγκαιρη ενσωμάτωσή τους στην αγορά εργασίας, διοργανώνει το 4ο workshop Youth Talks We Listen, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 13.30 στον Ομιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Χρηματιστηρίου Αθηνών, να παρουσιάσουν τους προβληματισμούς τους συμμετέχοντας ενεργά στις ομάδες συζήτησης, αλλά και να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη για τις σύγχρονες τάσεις και όρους των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
Τα θέματα που θα συζητηθούν στο 4ο workshop Youth Talks We Listen

  • Start Ups της Δεκαετίας των 80s’ και 90s’ – Εμπειρίες και Χαρακτηριστικά Επιτυχίας
  • Reimagining Financial Services (FinTech, BlockChain, etc)
  • Jobs Replacing Jobs (Robotics, AI, ChatBots, DataAnalytics)
  • Trust in the Financial System
  • Financing Start-ups, VCs Availability.
    Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι: Σωκράτης Λαζαρίδης, CEO, Ομιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών, Παντελής Τζωρτζάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Ομιλος Quest, Σωτήρης Συρμακέζης, Digital Transformation, Digital Banking, Innovation & Technology Expert, Κωνσταντίνος Τσαλίκης, Head of Human Resources, Citi Greece and EMEA HR Transformation Lead & Μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Γεωργία Μουρλά, Director, Listings Division, Ομιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Πλούσας, Founder & CEO Fund4ll. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Γεν. Διευθυντής Athens DeeJay θα χτυπήσει το παραδοσιακό καμπανάκι στο κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ