18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤρία παιδιά του πιο πλούσιου Δανού και μεγιστάνα της Asos ανάμεσα στα...

Τρία παιδιά του πιο πλούσιου Δανού και μεγιστάνα της Asos ανάμεσα στα θύματα της Σρι Λάνκα

Ο πιο πλούσιος Δανός και ισχυρός άνδρας της ASOS.com έχασε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του στις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, όπου βρίσκονταν για διακοπές, όπως έγινε γνωστό.
Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του δισεκατομμυριούχου μεγαλομετόχου του online «κολοσσού» της μόδας Asos και πλουσιότερου ανθρώπου στη Δανία, Αντερς Χολχ Πόβλσεν, ήταν μεταξύ των θυμάτων των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων που έλαβαν χώρα στη Σρι Λάνκα, εν μέσω των εορτασμών για το Πάσχα των Καθολικών.
Την τραγική αυτή είδηση για τον 46χρονο Πόβλσεν, που θεωρείται μεταξύ άλλων ο μεγαλύτερος κάτοχος γης στη Σκωτία, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ιδίου.
Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια των επιθέσεων στη Σρι Λάνκα, όπου βρίσκονταν για τις πασχαλινές διακοπές.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τρία παιδιά σκοτώθηκαν. Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια να κάνουμε και ζητούμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτήν την ώρα», δήλωσε στο Press Association και όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Guardian, εκπρόσωπος της Bestseller, της οποίας είναι CEO o Πόβλσεν. Ο ίδιος κατέχει επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό στην Asos.
Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα των παιδιών ή για το εάν είχαν επισκεφτεί τη Σρι Λάνκα άλλα μέλη της οικογένειας. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια από τις επιθέσεις τα παιδιά έχασαν τη ζωή τους.
Οι Αρχές στη Σρι Λάνκα συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από τις πολύνεκρες επιθέσεις στη χώρα που στοίχισαν τη ζωή σε σχεδόν 300 ανθρώπους, όσο ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα.
Ανάμεσα στους νεκρούς περιλαμβάνονται τουλάχιστον 37 ξένοι πολίτες.
Στις επιθέσεις στις εκκλησίες και στα ξενοδοχεία φέρονται να εμπλέκονται επτά βομβιστές.
Η αστυνομία έχει συλλάβει τουλάχιστον 24 άτομα. Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας της χώρας ανακοίνωσε ότι οι Αρχές βλέπουν την οργάνωση μαχητών Thowheed Jamath πίσω από τις επιθέσεις, θεωρώντας ότι είχαν τη βοήθεια ενός διεθνούς δικτύου.
Πηγή Sputniknews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ