Διεθνής Εκθεση Επίπλωσης, imm cologne 2019: Ρεκόρ συμμετοχής Ελλήνων εκθετών και επισκεπτών

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 7 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για το ελληνικό έπιπλο και design, με τη συμμετοχή δέκα ελληνικών εταιριών του κλάδου στη διεθνή έκθεση επίπλωσης, imm cologne 2019, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 20 Ιανουαρίου 2019 στην Κολωνία.
Οι Ελληνες εκθέτες είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους σε περισσότερους από 150.000 επισκέπτες από 145 χώρες. Η εκθεσιακή επιφάνεια που κάλυψαν, ανήλθε σε 760 τ.μ., έναντι των 535 τ.μ. το 2018! Αύξηση 31% παρουσίασε και ο αριθμός των επισκεπτών από την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας τη πρώτη θέση στη σχετική λίστα, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία της συγκεκριμένης έκθεσης για τη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, από την Ελλάδα συμμετείχαν οι εταιρίες: FISH Communications Ltd. Interiors from Greece, GYLLOS IKE Construction & Furniture Trade, Join-Ai Tzitzis Ike, Kitwood Furniture Industry Co., LAIC Sarris Bros & Co., MEXIL Ltd., NIKOLIDAKIS GROUP S.A., Papadatos S.A., POUFOMANIA M.IKE και SET SA.
«Η imm cologne και η LivingKitchen αποτέλεσαν και πάλι επίκεντρο για έμπνευση και ανάπτυξη επιχειρηματικών επαφών με εξειδικευμένους επαγγελματίες. Ανοιξαν την όρεξη για εσωτερικό σχεδιασμό και έθεσαν τις βάσεις για μια δυναμική εκκίνηση το 2019», επεσήμανε ο Thomas Grothkopp, Διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής Ενωσης Λιανεμπορίου Οικιακών Επίπλων και Επίπλων Γραφείου.
Η έκθεση θα ανοίξει ξανά τις πύλες της από 13 έως 19 Ιανουαρίου 2020.