Συμμετοχή της ΕΡΓΟΣΕ σε επιστημονικό σεμινάριο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 10 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

 

Στο σεμινάριο με θέμα: «ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΗΣ» μετείχε η ΕΡΓΟΣΕ που διοργάνωσαν η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, αλλά και ενδιαφερόμενους φοιτητές άλλων Τμημάτων και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, την 5η Δεκεμβρίου 2018.
Η ΕΡΓΟΣΕ εκπροσωπήθηκε από την Διευθύντρια Μελετών της εταιρίας Κα Αικατερίνη Σπυροπούλου και τον Διευθυντή Έργων κ. Δημήτρη Τσοτσορό, καθώς και από του Προϊσταμένους και επιβλέποντες επιχειρησιακών μονάδων κκ Νικόλαο Ντάσιο και Αθανάσιο Τσαπικούνη.
Η εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, τόσο για την κατανόηση των πραγματικών συνθηκών κατασκευής μεγάλων έργων στην Ελλάδα όσο και για την προβολή του μεγάλου έργου που έχει αναλάβει και εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο.
Η ΕΡΓΟΣΕ θεωρεί ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και δεσμεύεται να βοηθήσει περαιτέρω την Πανεπιστημιακή κοινότητα σε ανάλογες δράσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *