13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ«Κάποια μυστικά πρέπει να αποκαλύπτονται»

«Κάποια μυστικά πρέπει να αποκαλύπτονται»

Έκθεση Ζωγραφικής κατά της Έμφυλης Βίας

Στο πλαίσιο των 16 Ημερών Ακτιβισμού κατά της Έμφυλης Βίας, η UNICEF Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με έργα τέχνης που προέρχονται από παδιά και ενήλικες πρόσφυγες και μετανάστες.
Τα έργα που θα παρουσιαστούν είναι δημιουργίες παιδιών, εφήβων και ενηλίκων προσφύγων και μεταναστών, ηλικίας 12 εώς 66 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής με τα εξής μηνύματα: “Όχι σημαίνει όχι”, “Κάποια μυστικά πρέπει να αποκαλύπτονται”, “Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη”, “Η βία δεν είναι αποδεκτή”, “Το σώμα μου, μου ανήκει”. Επιλεγμένα έργα θα χρησιμοποιηθούν σε ευρύτερη καμπάνια της UNICEF και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, στα πλαίσια των 16 Ημερών Ακτιβισμού κατά της Έμφυλης Βίας, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού καθώς και των προσφυγικών πληθυσμών, σχετικά με την έμφυλη βία.
Εγκαίνια: Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00, στο The Box, στην Πλατεία Μαβίλη (Δορυλαίου 12). Διάρκεια 5-10 Δεκεμβρίου.
Η υλοποίηση της έκθεσης και της καμπάνιας χρηματοδοτείται από την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και υποστηρίζεται από το Break the Chain, μία πρωτοβουλία του Εθνικού Εισηγητή για την καταπολέμηση του Human Trafficking, Ηρακλή Μοσκώφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ