24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣG Service από τον ΓΕΡΜΑΝΟ: 20% φθηνότερα σε επισκευές συσκευών

G Service από τον ΓΕΡΜΑΝΟ: 20% φθηνότερα σε επισκευές συσκευών

 

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν 20% φθηνότερα επισκευές σε smartphones, tablets, wearables, laptops και drones, που αποστέλλονται από οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο κεντρικό SERVICE, μέσω της υπηρεσίας εξουσιοδοτημένου service G Service, απαντώντας έτσι στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών για επισκευές βλαβών μετά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η προσφορά ξεκίνησε για όλες τις εκτός εγγύησης επισκευές, από τις 23 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα, εφ’ όσον τεχνικά υπάρχει δυνατότητα επισκευής. Με τη βοήθεια των πάνω από 300 εξειδικευμένων συμβούλων service της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι καταναλωτές θα μπορούν ακόμη πιο οικονομικά να επισκευάσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας, ώστε να λειτουργούν πάντα σαν καινούργια.
Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο service, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που περιλαμβάνει:
* εξουσιοδοτημένο service σε πάνω από 30 κατασκευαστές, ανεξάρτητα από το δίκτυο που χρησιμοποιεί ο πελάτης.
* έναν εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα, αλλά και δωρεάν έλεγχο της συσκευής σε 12 σημεία1 με την υπηρεσία G Check up.
* επί τόπου δανεική συσκευή2 ίδιου λειτουργικού, με την υπηρεσία G Smartphone now, για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή, ώστε να μην μένουν οι πελάτες ούτε στιγμή, χωρίς κινητό.
* διαρκή ενημέρωση του πελάτη για την πορεία της επισκευής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ