16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣΙδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α.)

Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕ ΑΡ. 3491/17

Το Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α.)
Προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για τη σύναψη σύμβασης «προμήθειας (α) αλληλουχητή νέας γενιάς για μεγάλης-κλίμακας απόδοση δεδομένων και (β) συνδυαστικού συστήματος κυτταρομετρίας μάζας για πρωτεωμική ανάλυση μοναδιαίων κυττάρων», συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης ανερχόμενου σε δύο εκατομμύρια εκατόν εξήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (2.165.000,00 Ε), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
Η προμήθεια χρηματοδοτείται από δωρεά του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» προς το Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α.
Η προκηρυσσόμενη σύμβαση διαιρείται σε δύο τμήματα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορά για ένα ή και τα δύο από τα ζητούμενα τμήματα (Α ή Β).
Η ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης προς δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης είναι η 30η Νοεμβρίου 2017.
Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών από τους ενδιαφερόμενους στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. λήγει την 5η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 23:59.
Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την 11η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, οπότε και θα αποσφραγισθούν οι ηλεκτρονικοί υπο-φάκελοι με την ένδειξη «Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνική Προσφορά».
Η σύμβαση να ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομικής απόψεως προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.
Τα είδη θα παραδοθούν εγκατεστημένα και σε λειτουργία στις εγκαταστάσεις του κτηριακού συγκροτήματος του Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α., στην διεύθυνση Σωρανού του Εφεσίου 4, στην Αθήνα (Τ.Κ. 115-27).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν την πλήρη διακήρυξη από την διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (αρ. συστ. 47095) και τη σχετική ιστοσελίδα του διαδικτυακού τόπου του Ι.ΙΒ.Ε.Α.Α. http://www.bioacademy.gr/procurement. Επίσης μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες με το Τμήμα Προμηθειών στα τηλέφωνα 210-6597702 / 549, ή στο φαξ 210-659 7547 / 5 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «procurement@bioacademy.gr».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΚΑΛΚΕΑΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ