18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΨηφιακά όλη η ιστορία των ΕΛΤΑ στο περίπτερο της ΔΕΘ

Ψηφιακά όλη η ιστορία των ΕΛΤΑ στο περίπτερο της ΔΕΘ

 

Για πρώτη φορά τα ΕΛΤΑ παρουσίασαν στην 83η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης την εφαρμογή Augmented Reality, με την οποία οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ψηφιακό ταξίδι στο χρόνο και να ενημερωθούν για όλα τα στάδια της ιστορίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Από το διάταγμα του Ιωάννη Καποδίστρια και τα πρώτα βήματα του ταχυδρόμου στην εποχή του νεοσύστατου ελληνικού κράτους μέχρι το σημερινό σύγχρονο πρόσωπο του μεγαλύτερου δικτύου της χώρας, ήταν μια αναδρομή, που εντυπωσίασε χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών.


Το περίπτερο ήταν αφιερωμένο στην ιστορική επέτειο των 190 χρόνων λειτουργίας που συμπληρώνουν φέτος τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Μία ακόμα δράση που προσέλκυσε έντονα το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων ήταν η δυνατότητα αποστολής ειδικών συλλεκτικών καρτ-ποστάλ, με επικολλημένο το γραμματόσημο που κυκλοφόρησαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ειδικά για τη φετινή ΔΕΘ, από το γραμματοκιβώτιο που είχε τοποθετηθεί για τις ανάγκες του περιπτέρου. Ταχυδρομήθηκαν περισσότερες από 4.500 καρτ-ποστάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εντυπωσιακός αριθμός που όχι μόνο αναδεικνύει την αξία της ιδιόχειρης αλληλογραφίας στους καιρούς μας, αλλά δείχνει τόσο τον βαθμό της επισκεψιμότητας στο περίπτερό μας όσο και την αγάπη του κόσμου προς τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Η διοίκηση της ΔΕΘ Helexpo βράβευσε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για την συμμετοχή τους στη 83η διοργάνωση και το βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ο γενικός διευθυντής Αγγελος Πρωτοψάλτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ