18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΨηφίστε το Ελληνικό Γραμματόσημο της σειράς «Τα κοστούμια της Μεσογείου»

Ψηφίστε το Ελληνικό Γραμματόσημο της σειράς «Τα κοστούμια της Μεσογείου»

Ακολουθήστε το link https://www.euromed-postal.org/Philately/Voting και ψηφίστε το ελληνικό γραμματόσημο που εκπροσωπεί τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό! Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου.


Πρόκειται για την Ειδική Σειρά Γραμματοσήμων EUROMED που εκδίδεται κάθε χρόνο από τις χώρες που περιβάλλουν τη Μεσόγειο – Ευρωμεσογειακή Ταχυδρομική Ενωση (Euromed Postal Community – EuroMed/PUMed») – με κοινή θεματολογία, στο πλαίσιο της ταχυδρομικής συνεργασίας των χωρών και της ενίσχυσης των ιστορικών και πολιτιστικών δεσμών τους μέσω της προώθησης του φιλοτελισμού.
Η φετινή ειδική έκδοση EUROMED μας προσκαλεί σε μια ιστορική αναδρομή στην παράδοση και τον χρόνο. Τα ελληνικά γραμματόσημα EUROMED εικονίζουν φέτος παραδοσιακές φορεσιές από την Ξάνθη, τα Ανώγεια της Κρήτης, το Καστελόριζο και τη Λευκάδα περιδιαβαίνοντας την χώρα από το βορρά ως το νότο, αναπαριστώντας την ιδιαίτερη και μοναδική πολιτιστική κουλτούρα και λαογραφία του κάθε τόπου.


Για πρώτη φορά φέτος τα γραμματόσημα EUROMED συμμετέχουν σε online διαγωνισμό για την ανάδειξη του ομορφότερου γραμματοσήμου EUROMED.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ