19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που ζουν στην Ελλάδα και βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας συγκεντρώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Οπως σημειώνει ο οργανισμός, ο αριθμός των οικογενειών που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους αυξάνεται δραματικά – και τα ράφια στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν πανελλαδικά δεν έχουν αποθέματα.
Μεταξύ άλλων, συγκεντρώνονται γάλα εβαπορέ, λάδι, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, σάλτσα τομάτας, είδη πρωινού, άνθος αραβοσίτου, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, πουρές, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, είδη βρεφικής φροντίδας, προϊόντα καθαρισμού, είδη προσωπικής φροντίδας, είδη οικιακής χρήσης και χαρτικά.
Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιείται στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Μαρούσι, το Ιλιον, τη Νέα Μάκρη, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, τον Πύργο Ηλείας, την Κόρινθο, την Τρίπολη, τη Χαλκίδα, την Κέρκυρα, τα Χανιά και το Ηράκλειο.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ