23.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΤο «Yesterday» στις κινηματογραφικές αίθουσες

Το «Yesterday» στις κινηματογραφικές αίθουσες

Με πέντε νέες ταινίες και δυο επανεκδόσεις, συνεχίζεται καλοκαιριάτικα ο κινηματογραφικός Μαραθώνιος κι ενώ ήδη εμφανίστηκαν οι πρώτοι αδειούχοι του θέρους.
Από τις καινούργιες ταινίες ξεχωρίζει το «Yesterday» του Ντάνι Μπόιλ, ενώ σίγουρα θα βρουν το κοινό τους η κωμωδία μυστηρίου «Πρόσκληση σε Γεύμα Από Εναν Υποψήφιο Δολοφόνο» (1976) με μια πλειάδα φημισμένων πρωταγωνιστών και η κλασική, πια, «Πισίνα», με το θρυλικό ζευγάρι Αλέν Ντελόν και Ρόμι Σνάιντερ, στην πιο καυτή τους εμφάνιση.
«Yesterday»
(«Yesterday») Ρομαντική μουσική κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ, με τους Χιμές Πατέλ, Λίλι Τζέιμς, Κέιτ ΜακΚίνον, Εντ Σίραν, Σοφία ντι Μαρτίνο κ.α.
Εξυπνη ιδέα, με κωμικά ευρήματα και με την εγγύηση του σεναριογράφου Ρίτσαρντ Κέρτις («Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία», «Notting Hill» κλπ) που, ωστόσο, φτάνει ως ένα σημείο και μετά προσγειώνεται στις γνωστές συνταγές «επιτυχίας». Η ταινία στηρίζεται σε ένα καλό εύρημα: Ενας άγνωστος μουσικός, που γνωρίζει την αποτυχία, ξυπνά από ένα ατύχημα, το οποίο συνέβη σε μια παγκόσμια συσκότιση και αντιλαμβάνεται ότι κανένας πάνω στη γη δεν ξέρει τα τραγούδια των Beatles, αλλά ούτε και την ύπαρξη του πασίγνωστου συγκροτήματος και παίρνει την απόφαση να οικειοποιηθεί τις επιτυχίες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ