20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣφίγγα» ο Μοσκοβισί στις δηλώσεις του κατά την συνάντησή του με τον...

Σφίγγα» ο Μοσκοβισί στις δηλώσεις του κατά την συνάντησή του με τον Τσακαλώτο

ECON 8

« Η 20η Φεβρουαρίου είναι μια ημερομηνία-ορόσημο, που μπορεί να γίνει μια καλή στιγμή για την Ελλάδα, δήλωσε ο κοινοτικός επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικών για να συναντηθεί με τον υπουργό, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Οπως τόνισε ο κ. Μοσκοβισί, έχει γίνει μεγάλη πρόοδος και υπάρχουν ορισμένα μικρά βήματα ακόμη που πρέπει να γίνουν για να υπάρξει συμφωνία για τη β’ αξιολόγηση.
Μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών, ο κοινοτικός επίτροπος δήλωσε: «Είμαι σίγουρος και ελπίζω ότι θα βρούμε την καλύτερη λύση για την Ελλάδα». Ο κ. Μοσκοβισί επισήμανε ότι είχε μια δημιουργική συνάντηση με τον υπουργό, ενώ έχει γίνει και μια προετοιμασία με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος εξετάζει τις παραμέτρους.
«Αίσθησή μου είναι πως χρειαζόμαστε μια δυνατή Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης. Η οικονομία πάει καλά και οι προβλέψεις μας είναι ότι θα πάει καλύτερα. Χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις, αλλά όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος» προσέθεσε ο Ευρωπαίος επίτροπος.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ