18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣυνάντηση Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκου για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Εύβοια

Συνάντηση Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Εύβοια

Για την εξέλιξη της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι χθες δόθηκε μια πολύ σκληρή μάχη, όμως χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια της πυροσβεστικής και της αυτοδιοίκησης, αλλά και με τη βοήθεια των πολιτών αντιμετωπίστηκε η κατάσταση, χωρίς ανθρώπινες απώλειες και χωρίς να καταστραφούν σπίτια.
Η πλήρης δήλωση του υπουργού Εσωτερικών είναι η εξής: «Δόθηκε πολύ σκληρή μάχη χθες. Το καλό είναι ότι η μάχη αυτή δόθηκε συντονισμένα από όλες τις δυνάμεις: από την πυροσβεστική, από την αυτοδιοίκηση, τον δήμο και την περιφέρεια που είχαν μια ξεχωριστή συμβολή για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση και με τη βοήθεια των πολιτών πολύ συγκροτημένα, ψύχραιμα και αποτελεσματικά αντιμετώπισαν την όλη εξέλιξη. Εκκενώθηκαν, όπως ξέρετε, τέσσερις οικισμοί, αποφύγαμε τα πολύ χειρότερα. Δεν είχαμε απώλειες σε ανθρώπινη ζωή και ευτυχώς δεν έχουν καταστραφεί σπίτια».
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ