21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣυμμετοχή της ελληνικής και κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας στη Διεθνή Εκθεση Παιχνιδιού της...

Συμμετοχή της ελληνικής και κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας στη Διεθνή Εκθεση Παιχνιδιού της Γερμανίας

ECON 12

Δυναμικό «παρών», με 22 εκθέτες, είχε η Ελλάδα και η Κύπρος στη Διεθνή Εκθεση Παιχνιδιού, Spielwarenmesse, που πραγματοποιήθηκε από 1 μέχρι 6 Φεβρουαρίου 2017, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, σημειώνοντας αύξηση 5,5%.
Από την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετείχαν, μεταξύ 2.800 εκθετών από 63 χώρες, οι A. DESYLLAS LTD, AS Company, CHANOS S.A., Diakakis Imports S.A., ENGINO PUBLICATIONS LTD, ENGINO.NET LTD, F.B. Famous Brands, FLY BALLOONS – KOSMAS KOURIS, G.M M. LTD, GIOVAS S.A., GIM S.A., GRAFFITI S.A., Kavita Ltd., Manopoulou G & J GP, PHILOS TOYS, Pilopiia Stamion S.A., Procos S.A., Safe ’N’ Beautiful PC, STAMATIS IOANNIDIS & SON S.A., STAR JOHN PAPADOPOULOS & CO, Svoora, V. Christakopoulos S.A. & Verdes Innovations S.A. Ο αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης σημείωσε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση 3,1%, ξεπερνώντας τους 72.000 επαγγελματίες από 123 χώρες, ενώ οι επισκέπτες εκτός Γερμανίας σημείωσαν αύξηση 6,6%, ξεπερνώντας τους 44.000.
Η έκθεση πρόκειται να ανοίξει ξανά τις πύλες της στις 31 Ιανουαρίου 2018 και, για πρώτη φορά, θα διαρκέσει πέντε αντί για έξι ημέρες.
Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης Spielwarenmesse για την Ελλάδα και την Κύπρο, αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος, για πληροφορίες, αλλά και για να συμμετάσχει στην επόμενη έκθεση, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419041, καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.spielwarenmesse.de και www.german-fair.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ