19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣταδιακή προσαρμογή στο ηλεκτρονικό εισιτήριο

Σταδιακή προσαρμογή στο ηλεκτρονικό εισιτήριο

ECON 20a

Ξεκίνησε ήδη από την Τετάρτη η πρώτη φάση προσαρμογής για την χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, ενώ από τον Απρίλιο θα εφαρμοστεί και στο μετρό.
Η πώληση του νέου τύπου εισιτηρίου του ΟΑΣΑ άρχισε από τρεις σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (Κηφισιά, Μαρούσι και Καλλιθέα) και από τη στάση τραμ Σύνταγμα, ενώ παρέχεται η δυνατότητα αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα εκδοτήρια των λεωφορειακών γραμμών express στο Σύνταγμα και το Αεροδρόμιο.
Σταδιακά μέσα στο μήνα Φεβρουάριο, όπως υποστηρίζει ο ΟΑΣΑ, θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα 169 μηχανήματα όλων των σταθμών της γραμμής 1 και των στάσεων του τραμ, όπως και η λειτουργία αυτόματων μηχανημάτων έκδοσης και φόρτισης του πολλαπλού εισιτηρίου που θα εγκατασταθούν στα ΚΤΕΛ Κηφισού, Λιοσίων, ΚΤΕΛ Αττικής (Πεδίον Αρεως), στο Πέραμα και στην Κηφισιά (πλ. Πλατάνου).
Υπενθυμίζεται πως οι νέοι τύποι κομίστρου είναι δύο, το πολλαπλό εισιτήριο που είναι επαναφορτιζόμενο και η έξυπνη κάρτα ΑΤΗ.ΕΝΑ CARD, μια πλαστική κάρτα στο μέγεθος πιστωτικής. Είναι επαναφορτιζόμενη και το βασικό πλεονέκτημά της είναι ότι προσαρμόζεται στις ανάγκες του κατόχου της. Μπορεί να επαναφορτίζεται με διαφορετικά προϊόντα κομίστρου κάθε φορά, ανάλογα με τις μετακινήσεις που επιθυμεί ο επιβάτης.
B. Κουτσούμπα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ