24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του μουσουλμάνου θρησκευτικού λειτουργού (Ιμάμη) στο...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του μουσουλμάνου θρησκευτικού λειτουργού (Ιμάμη) στο Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Ι.Δ. «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών», με την αριθμ. 14/18 απόφαση του, καλεί τους μουσουλμάνους που διαβιούν νόμιμα στην Αττική και οι οποίοι επιθυμούν να υπηρετήσουν στην θέση του μουσουλμάνου θρησκευτικού λειτουργού (Ιμάμη) στο Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών, να υποβάλουν σχετική αίτηση.
Η αίτηση και τα δικαιολογητικά συμμετοχής υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Α. Παπανδρέου 37 Μαρούσι, 3ος Όροφος, Γραφείο 3042 – Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών) από την 20/12/2018 έως και 18/01/2019 και ώρες 12.00 μμ έως και 14.00 μμ..
Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναφέρονται, τα τυπικά και επιθυμητά προσόντα, η προθεσμία, ο τόπος υποβολής της αίτησης συμμετοχής, τα αναγκαία δικαιολογητικά και η διαδικασία επιλογής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ