24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE: 620.000 ευρώ σε 41 φοιτητές που δίνουν μαθήματα «ζωής»

Πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE: 620.000 ευρώ σε 41 φοιτητές που δίνουν μαθήματα «ζωής»

Στη διάρκειά του εργαστηρίου, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Θανάση Αντετοκούνμπο, την Μαρίνα Σάττι και τον Δημήτρη Μακαλιά

 

Υποτροφίες ύψους 620.000 ευρώ απένειμε για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 η Cosmote σε πρωτοετείς φοιτητές πανεπιστημίων της ανώτατης εκπαίδευσης, που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.
Μέσα από τον θεσμό των υποτροφιών, η COSMOTE στηρίζει τους νέους, που με τη δύναμη και την επιμονή τους δίνουν μαθήματα «ζωής». Στα 16 χρόνια ιστορίας τους θεσμού, έχουν απονεμηθεί συνολικά 622 υποτροφίες, συνολικής αξίας 5 εκατ. ευρώ.
Απονέμοντας τις υποτροφίες στους φοιτητές, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, ανέφερε: «O Oμιλος ΟΤΕ βρίσκεται πάντα δίπλα στους νέους που ονειρεύονται και θέλουν να φτιάξουν έναν κόσμο καλύτερο για όλους μας. Η πορεία των υποτρόφων μας αποδεικνύει ότι κάθε εμπόδιο, όσο ψηλό και αν είναι, μπορεί να είναι το κίνητρο για μία ακόμη μεγαλύτερη υπέρβαση και επιτυχία. Το μέλλον των νέων αυτών ανθρώπων βρίσκεται μπροστά τους. Μπορούν να πετύχουν όποιον στόχο και αν θέσουν, αρκεί να το κυνηγήσουν με δύναμη, πίστη, πάθος και καρδιά».
Το πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE περιλαμβάνει 40 υποτροφίες ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000 ευρώ) έκαστη και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 ευρώ), στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ. Επιπλέον, η COSMOTE προσφέρει στους υποτρόφους laptop, καθώς επίσης ένα πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, για σταθερή, κινητή τηλεφωνία, Internet και COSMOTE TV.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ