21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠροβολή του κλασικού μαραθώνιου δρόμου της Αθήνας στη Σαγκάη

Προβολή του κλασικού μαραθώνιου δρόμου της Αθήνας στη Σαγκάη

Με την προβολή του κλασικού μαραθώνιου δρόμου της Αθήνας στη Σαγκάη έκλεισε και φέτος ο κύκλος προώθησης του αυθεντικού μαραθώνιου διεθνώς, που έχουν αναλάβει από κοινού τα τελευταία 14 χρόνια ο ΕΟΤ και ο ΣΕΓΑΣ. Προηγήθηκε η προβολή του Μαραθωνίου της Αθήνας στις αντίστοιχες εκθέσεις διοργανώσεων μαραθωνίου σε Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Βιέννη (Αυστρία), Κοπεγχάγη (Δανία), Στοκχόλμη (Σουηδία), Ταλίν (Εσθονία) και Βαρσοβία (Πολωνία).
Ενόψει της αθλητικής διοργάνωσης του μαραθωνίου της Σαγκάης, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών και η Ελλάδα, ως ιδανικός προορισμός διακοπών, είχαν την «τιμητική» τους στη διεθνή έκθεση της κινεζικής αθλητικής διοργάνωσης (14-16.11.2019) στον εκθεσιακό χώρο «Shanghai World Expo Exhibition and Convention Center», όπου ΕΟΤ και ΣΕΓΑΣ συμμετείχαν με περίπτερο.
Οι εκθέτες παρουσίασαν προϊόντα και υπηρεσίες από τους τομείς υγείας, ευεξίας, αθλητικών διοργανώσεων και αθλητικού τουρισμού. Το ελληνικό περίπτερο διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με την υποστήριξη του ΕΟΤ και -όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση- το επισκέφτηκαν χιλιάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, για την μοναδικότητα του Αυθεντικού Μαραθωνίου, για το πρόγραμμα προνομιακής εγγραφής και φιλοξενίας, ενώ διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για την τουριστική προβολή της χώρας, και προβλήθηκε το φιλμ του ΕΟΤ «Greece – A 365 Day Destination».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ