21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΠαρουσίαση της έκθεσης «Αρχιτεκτονική Κληρονομιά στη Μακεδονία και τη Θράκη»

Παρουσίαση της έκθεσης «Αρχιτεκτονική Κληρονομιά στη Μακεδονία και τη Θράκη»

 

Η Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά πραγματοποίησε τα εγκαίνια έκθεσης του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αθλητισμού, με θέμα «Αρχιτεκτονική Κληρονομιά στη Μακεδονία και τη Θράκη» Το έργο του Τμήματος Παραδοσιακών Οικισμών και Διατηρητέων Κτιρίων 1986-2018.


Την έκθεση φιλοξενεί το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας στην Αίθουσα Ε. Παλληκαρίδης, από 16 έως 30 Μαρτίου 2018. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των εκθεμάτων που αποτελούν οι ψηφιακές φωτογραφίες σε εκτύπωση, των χαρακτηρισμένων Παραδοσιακών Οικισμών και Διατηρητέων Κτιρίων, όπως και το επιστημονικό πληροφοριακό υλικό των επιστημόνων του τμήματος, δόθηκε παράταση στην έκθεση για ακόμη δέκα ημέρες.
Η έκθεση αυτή λειτουργεί με σκοπό την επικοινωνία με το ευρύ κοινό και φυσικά τους ενδιαφερόμενους επιστήμονες για το θέμα. Πραγματοποιήθηκε με την απόφαση και φροντίδα της Υφυπουργού, Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, και της Επιστημονικής Ομάδας από το Τμήμα Παραδοσιακών Οικισμών και Διατηρητέων Κτιρίων του Υπουργείου Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας και Θράκης. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης έχει τιμητικά και εθελοντικά η Μάγδα Μυστικού-Καραγιαννιώτου, Δημοσιογράφος ΕΔΣΤΕ – FIJET, Εκπρόσωπος της ΕΔΣΤΕ (Ενωση Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος), Εικαστικός Συντάκτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ