14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠέντε ελληνικές επιχειρήσεις στη Διεθνή Εκθεση DΟΜΟΤΕΧ, της Γερμανίας

Πέντε ελληνικές επιχειρήσεις στη Διεθνή Εκθεση DΟΜΟΤΕΧ, της Γερμανίας

ECON 8

Δυναμικό παρόν με πέντε εκθέτες έδωσε η Ελλάδα στη Διεθνή Εκθεση Επίστρωσης Δαπέδων, DOMOTEX, που πραγματοποιήθηκε από 14 μέχρι 17 Ιανουαρίου 2017, στο Ανόβερο της Γερμανίας.
Από την Ελλάδα συμμετείχαν οι εταιρίες Felito Ltd., K. Stamatopoulos S.A., Nikotex Carpets Nikolaidis Brothers Ltd., Vamvakas S.A. και Vassilias Chritsos and Co Ltd.
Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 1.400 εκθέτες από 60 χώρες, ενώ περίπου το 70% ήταν ξένοι επισκέπτες, με την πλειονότητα αυτών να προέρχεται από την Ε.Ε. (43%). Αξιοσημείωτη χαρακτηρίζεται από το επιμελητήριο. η αύξηση επισκεπτών από τις χώρες της Μέσης Ανατολής (9%), αλλά και από την Ανατολική και Κεντρική Ασία (16%). Επίσης, σε σχέση με πέρυσι, αυξημένοι ήταν οι ενδιαφερόμενοι από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α..
«Χάρη στους ισχυρούς εκθέτες της και την πληθώρα των νέων καινοτομιών, η DΟΜΟΤΕΧ επιβεβαίωσε τη φήμη της ως η κορυφαία Διεθνής Εκθεση στον κλάδο του δαπέδου. Οι εκθέτες μας έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το υψηλό επίπεδο του διεθνούς κοινού που συνάντησαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ενώ οι επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στην γκάμα προϊόντων από όλο τον κόσμο που προσέφερε η DOMOTEX», επεσήμανε την τελευταία μέρα της έκθεσης ο δρ. Αντρέας Γκρούκοβ, μέλος του Δ.Σ. του διοργανωτή Εκθεσιακού Οργανισμού Deutsche Messe AG και υπεύθυνος της DOMOTEX.
Η έκθεση θα ανοίξει ξανά τις πύλες στις 12 Ιανουαρίου 2018.
Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος, για να συμμετάσχει στην επόμενη έκθεση, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419041 για πληροφορίες και για την αίτηση συμμετοχής καθώς και να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες www.domotex.de και www.german-fairs.gr
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ