21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΟ Τραμπ έκανε το τραπέζι σε ποδοσφαιρική ομάδα με πίτσες και χάμπουργκερ

Ο Τραμπ έκανε το τραπέζι σε ποδοσφαιρική ομάδα με πίτσες και χάμπουργκερ

Με το προσωπικό του Λευκού Οίκου να έχει κι εκείνο επηρεαστεί από το shutdown (δηλαδή την μερική αναστολή της λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους), ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παρήγγειλε χθες ο ίδιος ένα “εντελώς αμερικάνικο” γεύμα με πίτσες και χάμπουργκερ για μια ποδοσφαιρική ομάδα που είχε επισκεφθεί την προεδρική κατοικία.
“Εξαιτίας του shutdown, όπως γνωρίζετε…βγήκαμε έξω και παραγγείλαμε αμερικάνικο φαστ φουντ το οποίο πλήρωσα εγώ”, είπε ο πρόεδρος καθώς ετοιμαζόταν να υποδεχτεί τους παίκτες της πανεπιστημιακής ομάδας Clemson Tigers για να γιορτάσουν την νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα.


“Νομίζω ότι θα τους αρέσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαμε να τους προσφέρουμε”, πρόσθεσε ο ίδιος επιστρέφοντας στον Λευκό Οίκο έπειτα από μια ολοήμερη επίσκεψη στη Νέα Ορλεάνη.
“Εχουμε πίτσες, έχουμε 300 χάμπουργκερ, πολλές, πολλές τηγανητές πατάτες, όλα τα αγαπημένα μας φαγητά. Θέλω να δω τί θα έχει περισσέψει όταν θα φύγουμε γιατί δεν νομίζω ότι θα μείνουν πολλά”, αστειεύτηκε ο Τραμπ.
Κληθείς να αναφέρει την αγαπημένη του φαστ φουντ νοστιμιά έχοντας από πίσω του αραδιασμένες τις τεράστιες ποσότητες που είχε παραγγείλει, εκείνος απάντησε: “Όλα μου αρέσουν”. “Αν είναι αμερικάνικο, μου αρέσει. Όλα αυτά είναι αμερικάνικα”.
“Ο λόγος που το κάναμε αυτό είναι εξαιτίας του shutdown”. “Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι είναι όλα εντάξει κι έτσι βγήκαμε έξω και αγοράσαμε αυτά”.


Περίπου 800.000 ομοσπονδιακοί υπάλληλοι, περιλαμβανομένων και πολλών από το προσωπικό του Λευκού Οίκου, έχουν λάβει υποχρεωτική άδεια ή εργάζονται αμισθί επί 24 ημέρες καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε κόντρα με το Κογκρέσο με αφορμή την χρηματοδότηση για την κατασκευή του τείχους στο Μεξικό.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ