19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟι Pet Shop Boys επιστρέφουν στην Ελλάδα

Οι Pet Shop Boys επιστρέφουν στην Ελλάδα

Μετά από ένα σερί μέταλ συναυλιών (Slipknot, Mercyful Fate, Judas Priest, Sabaton), χορευτικών βραδιών (Parov Stelar και Gramatik, Martin Garrix, Nicky Romero και Vini Vici), τους αιθέριους Massive Attack και τους σκοτεινούς και επανενωμένους Bauhaus, το Release Athens συνεχίζει το ρόστερ των ανακοινώσεων φροντίζοντας αυτή τη φορά για τους φαν της βρετανικής, all hits pop. Το synth-pop ντουέτο των Pet Shop Boys, με τα επανειλλημένα top hits και τη σωρεία κυκλοφοριών (μόλις πριν δύο εβδομάδες βγήκε το δέκατο τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο “Hotspot”) θα βρεθεί στην Πλατεία Νερού, την 1η Ιουλίου για να γιορτάσει τις επιτυχίες που σημάδεψαν τη βρετανική μουσική σκηνή στις τρεις δεκαετίες της καριέρας του.
Επιστρέφουν στην Αθήνα επτά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση και έχουν μία σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό. Τα live shows τους ξεπερνούν τα όρια μιας απλής συναυλίας και συνθέτουν εντυπωσιακές οπτικά μουσικές παραστάσεις. Αναμένουμε την ανακοίνωση των συγκροτημάτων που θα συνοδεύουσουν τους Λονδρέζους βετεράνους καθώς και τον headliner για την τελευταία μέρα του φεστιβάλ.
Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις 11:00, με τα early birds εισιτήρια των 40 Ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή τα € 100 ευρώ και τις εξής παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands&stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.
Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876 | Online στα www.releaseathens.gr/www.viva.gr | Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8.00-00.00, Σάββατο 9.00-00.00, Κυριακή 10.00-20.00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δυ-Σαβ 11.00-19.00).
ΠΗΓΗ: ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ / Από την Αννα Φαρδή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ