14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΟι «Εκδικητές» της Marvel στις κινηματογραφικές αίθουσες

Οι «Εκδικητές» της Marvel στις κινηματογραφικές αίθουσες

Με την πολυδιαφημισμένη και πολυαναμενόμενη περιπέτεια φαντασίας «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», με όλους τους υπερήρωες της Marvel «ετοιμοπόλεμους», άνοιξε την Τετάρτη η τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Απριλίου κι ενώ απομένουν μόλις λίγες ημέρες για το Πάσχα.
Η ταινία προβάλλεται σε 240 αίθουσες, αφήνοντας ελάχιστο χώρο στις υπόλοιπες, ενώ οι νέες αφίξεις περιορίζονται σε μόνο δύο, στην παιδική, κινουμένων σχεδίων, «Ο Γάτος, Ο Φευγάτος» (από την Κυριακή του Πάσχα) και στο ελληνικό ντοκιμαντέρ «Στα Αρβανίτικα». Από τις ταινίες που βγαίνουν αμέσως μετά την Πρωτομαγιά, ξεχωρίζει το δραματικό «Σούπα Μόντο», που μας έρχεται από την Κένυα, ενώ κάποιο ενδιαφέρον έχουν και η κωμωδία «Ο Αξιαγάπητος Κύριος Τροχίδης» και το δραματικό «Αγάπη Είναι».
«Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη»
(«Avengers: Endgame») Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Αντονι και Τζο Ρούσο, με τους Κρις Εβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μαρκ Ράφαλο, Γουίνεθ Πάλτροου, Τζος Μπρολίν, Τζέρεμι Ρένερ, Κρις Χέμσγουορθ, Μπρι Λάρσον, Τίλντα Σουίντον, Εβάντζελιν Λίλι, Πολ Ραντ, Ντον Τσιντλ, Τομ Χόλαντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Σεμπάστιαν Σταν, Τζον Φαβρό κ.α.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ