23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΞετυλίγοντας τον Μίτο του Σύγχρονου Γυναικείου Management

Ξετυλίγοντας τον Μίτο του Σύγχρονου Γυναικείου Management

Η ICAP Group διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά την επιτυχημένη «θηλυκή» εσπερίδα «High Heels on High Hills» την Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο NJV Athens Plaza (Αίθουσα Pacific, ώρα προσέλευσης 17:00), υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ενωσης Γυναικών (Ελληνικό Τμήμα). H παρουσίαση-συντονισμός θα γίνει από την Reputation Management and Communications Specialist, Κατερίνα Γκαγκάκη.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν σημαντικές προσωπικότητες της γυναικείας επιχειρηματικότητας:
> Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κα Κατερίνα Παπακώστα.
> Η Α.Ε. Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα, κα Charlotte Sammelin.
> Η Δημοσιογράφος και Πρόεδρος του ειδησεογραφικού portal «thetoc.gr» και του γυναικείου portal «womantoc.gr», κα Ελλη Στάη.
> Η Εθνική μας Ταξιδιώτρια, κα Μάγια Τσόκλη.
> Η Πρόεδρος του ΣΕΓΕ, κα Αποστολίνα Τσαλταμπάση.
> Η Founder of APIVITA & Chairman of SYMBEEOSIS, κα Νίκη Κουτσιανά.
> Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, MIDEAST Travel Worldwide κα Κατερίνα Souha Mousbeh.
H φετινή ατζέντα, θα πραγματευτεί την αξία της γυναικείας ηγεσίας, μέσα από ομιλίες και συζητήσεις για τις Βέλτιστες Πρακτικές Εταιρικών Πολιτικών για το Γυναικείο Κεφάλαιο. Στα οφέλη παρακολούθησης συμπεριλαμβάνεται επίσης, η συμμετοχή σε ομαδικές Συμβουλευτικές συνεδρίες από πιστοποιημένους Coaches της ΙCAP Group. Στόχος της πρωτότυπης αυτής, πρωτοβουλίας είναι η αποτύπωση των θετικών assets μέσω της διαδραστικής άσκησης.
Οι συμμετέχουσες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πλούσια Κλήρωση Υπηρεσιών και Προϊόντων, ενώ στο τέλος της βραδιάς προσφέρεται Cocktail στη βεράντα της Προεδρική Σουίτα του ξενοδοχείου με θέα στην Ακρόπολη, στον Λυκαβηττό και στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος.
H επιχειρηματική εσπερίδα «High Heels on High Hills» υποστηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής».
Χορηγοί επικοινωνίας: dimoprasion.gr, Εφημερίς Δημοπρασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ