23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΜ. Σεντένο: «Να διασφαλίσουμε ότι οι Ελληνες μπορούν να σταθούν στα πόδια...

Μ. Σεντένο: «Να διασφαλίσουμε ότι οι Ελληνες μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, με βιώσιμη πρόσβαση στις αγορές στο τέλος του προγράμματος»

 

Η Ελλάδα φαίνεται πως οδεύει στο να γυρίσει σελίδα και να ολοκληρώσει το τρίτο πρόγραμμα φέτος, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, μιλώντας στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο, με θέμα «Διατηρώντας το momentum στην ευρωζώνη – το 2018 και μετά».
«Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι Ελληνες μπορούν να σταθούν στα δικά τους πόδια, με βιώσιμη πρόσβαση στις αγορές στο τέλος του προγράμματος. Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, η Ελλάδα θα επωφεληθεί από κίνητρα ώστε να παραμείνει σε σταθερή πορεία της δικής της μεταρρυθμιστικής διαδικασίας, καθώς και σε αξιόπιστη διαμόρφωση πολιτικής» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup.
Ο Μάριο Σεντένο ανέφερε ακόμη ότι χώρες που συμμετείχαν σε προγράμματα, χάριν των προσπαθειών τους κατά τη διάρκεια και μετά την κρίση, θεωρούνται ως πρωταθλητές των μεταρρυθμίσεων σύμφωνα με ανεξάρτητες μελέτες θεσμικών οργάνων, όπως ο ΟΟΣΑ και το ΔΝΤ.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ