24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ«Μεγάλος Ελληνας αθλητής» τιμήθηκε με βραβείο ο Πύρρος Δήμας

«Μεγάλος Ελληνας αθλητής» τιμήθηκε με βραβείο ο Πύρρος Δήμας

Με δύο σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε από το Μονακό ο Πύρρος Δήμας. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, άρσης βαρών, προσκλήθηκε από την Ελληνική Κοινότητα του Μονακό, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο του διεθνούς Οργανισμού Peace and Sport που διεξήχθη, υπό την αιγίδα του Πριγκηπάτου και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου, ο Πύρρος Δήμας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Peace and Sport, Ζοέλ Μπουζου και τον Πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό και συμφώνησαν στην ανακήρυξη του Ελληνα Ολυμπιονίκη, ως Πρέσβη του Peace and Sport, προάγοντας την ανάπτυξη των κοινωνιών και την ειρήνη μέσω του αθλητισμού.
Για την εξαιρετική τιμή που του έγινε, ο Πύρρος Δήμας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος για αυτή τη σπουδαία τιμητική διάκριση που μου έγινε. Αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που έχω κάνει στον αθλητισμό, όλα αυτά τα χρόνια. Μου δίνει, όμως και δύναμη να συνεχίσω να εργάζομαι το ίδιο σκληρά, για τη διάδοση παγκοσμίως, του αθλητισμού και της ειρήνης»

Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ