16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜήνυσε αθλητική εταιρεία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ζητάει δύο εκατ. δολάρια...

Μήνυσε αθλητική εταιρεία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ζητάει δύο εκατ. δολάρια αποζημίωση

Αγωγή κατά αθλητικής εταιρείας ζητώντας δύο εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση κατέθεσε ο αστέρας του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με αμερικανικό μέσο ενημέρωσης.
Φρένο στην εκμετάλλευση του ονόματός του χωρίς την άδεια του επιχειρεί να βάλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τον ιστότοπο theblast.com.
Κατά το αμερικανικό μέσο, το οποίο επικαλείται δικαστικά έγγραφα, ο αστέρας του ΝΒΑ μήνυσε εταιρεία με την επωνυμία Sportz Cases, LLC, κατηγορώντας τη για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, γύρω από το ψευδώνυμό του «Greek Freak».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς ζητεί αποζημίωση δύο εκατ. δολαρίων για πλαστογράφηση εμπορικού σήματος, μεταξύ άλλων.
Το αστέρι του NBA εξηγεί στην αγωγή – σύμφωνα με το ίδιο μέσο – ότι το «Greek Freak» είναι το ευρέως γνωστό ψευδώνυμό του, το οποίο χρησιμοποιεί εμπορικά, έχοντας ξοδέψει χρόνο, χρήμα και πόρους για να αναπτύξει, προωθήσει και να διαφημίσει σχετικά προϊόντα.
Την περασμένη εβδομάδα, ο MVP του NBA αποκάλυψε πως έχει απορρίψει προτάσεις για ταινίες και διαφημίσεις, επιθυμώντας να φέρει ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι.
Πηγή Sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ