16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚορονοϊός: Ακόμη τρεις θάνατοι σε Αθήνα και Κοζάνη - Συνολικά 46 νεκροί

Κορονοϊός: Ακόμη τρεις θάνατοι σε Αθήνα και Κοζάνη – Συνολικά 46 νεκροί

Δύο ασθενείς στην Αθήνα και ένας στην Κοζάνη κατέληξαν το πρωί της Τρίτης, ανεβάζοντας σε 46 τον συνολικό απολογισμό του κορονοϊού στην Ελλάδα.
Ακόμη τρεις ασθενείς κατέληξαν το πρωί της Τρίτης, ανεβάζοντας σε 46 τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τον κορονοϊό στην Ελλάδα.
Πρόκειται για έναν 78χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», και μία 82χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει γνωστός και ο θάνατος ενός 79χρονου άνδρα από την Κοζάνη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό της «ΕΡΤ», πρόκειται για τον έκτο νεκρό στην Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης.
Πλέον, ο συνολικός τραγικός απολογισμός στην Ελλάδα αριθμεί σε 46 νεκρούς, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων μεγάλης ηλικίας (71 ετών).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε 56 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νοσούντων σε 2.212.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον έγκριτο επιστήμονα, 72 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), εκ των οποίων τα 14 είναι γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών των ασθενών είναι τα 65 έτη.
Μέχρι στιγμής έχουν διενεργηθεί πάνω από 15.000 τεστ για τον COVID-19, ενώ πέντε άτομα έχουν βγει από τις ΜΕΘ.
Πηγή sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ