13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΡΩΤΗΣΕΛΙΔΑΘράσος από Ψευδοκράτος: Η Αμμόχωστος θα γίνει και πάλι Λας Βέγκας

Θράσος από Ψευδοκράτος: Η Αμμόχωστος θα γίνει και πάλι Λας Βέγκας

Την εκτίμηση, μετά την απόφαση του Ψευδοκράτους να ανοίξει την Αμμόχωστο που παραμένει «σφραγισμένη» από την εισβολή του ‘74, ότι η «πόλη – φάντασμα» θα προσελκύσει και πάλι τους διάσημους του κόσμου, εξέφρασε ο Ερσίν Τατάρ.
Υπέρ του ανοίγματος της Αμμοχώστου τάχθηκε ο «πρωθυπουργός» του Ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, καθώς όπως είπε μιλώντας στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, η «πόλη – φάντασμα» θα γίνει και πάλι Λας Βέγκας.
Οπως σημείωσε συγκεκριμένα ο ίδιος, παλαιότερα τα Βαρώσια είχαν προσελκύσει διασημότητες, όπως η Μέριλιν Μονρόε και η Σοφία Λόρεν.
«Το μέρος θα ζωντανέψει», είπε, συμπληρώνοντας: «Θα ξαναέλθουν διασημότητες». Η Κύπρος θα είναι ακόμη πιο όμορφη, ανέφερε ακόμη.
Ο «πρωθυπουργός» των Κατεχομένων σημείωσε, ακόμη, ότι θα επανακαθοριστεί το νομικό καθεστώς στην περιοχή, κάνοντας λόγο για οθωμανικές περιουσίες στην περιοχή.
«Είμαι χαρούμενος που βλέπω μία τέτοια εξέλιξη», είπε και συνέχισε: «Είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Ανοίγεται μπροστά μας μια νέα εποχή. Μετά την οικοδόμηση του νέου αεροδρομίου Ερκάν, οι πτήσεις από το νέο αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη θα αυξηθούν. Αυτό θα σημάνει έκρηξη του τουρισμού».
«Είμαι ευτυχισμένος που παίρνω μία τέτοια απόφαση», συμπλήρωσε ακόμη, σημειώνοντας ότι «αποστέλλουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Στο νησί υπάρχουν δύο ξεχωριστοί λαοί και κράτη. Μετά από τόσο καιρό, δεν μπορεί να υπάρξει ομοσπονδία. Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου θα συνεχίσει τον δικό της δρόμο».
Η είδηση της απόφασης του Ψευδοκράτους να ανοίξει τη «σφραγισμένη» Αμμόχωστο ήλθε την περασμένη Τρίτη στη δημοσιότητα, εν μέσω του γενικού κλίματος έντασης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, μετά τις ενέργειες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο.
Η κυβέρνηση του Ψευδοκράτους αποφάσισε το άνοιγμα της Αμμοχώστου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής «Daily Sabah», ενώ την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο λεγόμενος «υπουργός Εξωτερικών» του Ψευδοκράτους, Κουντρέτ Οζερσάι.
Πηγή Sputniknews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ