21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΘεατρικό πρόγραμμα ανταλλαγής νέων «In and Out»

Θεατρικό πρόγραμμα ανταλλαγής νέων «In and Out»

Πρόσκληση συμμετοχής σε θεατρική εκπαίδευση και έρευνα για νέους από την Ελλάδα και τη Γερμανία απευθύνει το 4ο Θεατρικό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων «In and Out».
Το «In and Out» αποτελεί θεμέλιο κρίκο του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας και υποστηρίζεται από το γερμανικό κράτος. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 1 έως 8 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο (Theaterhaus Berlin Mitte) και από 15 έως 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα (Θέατρο Τεχνοχώρου Φάμπρικα – Fabrica Theater Stage).
Η φετινή θεματική του διερευνά την έννοια της Αλλαγής έχει τίτλο «Change – Αλλαγή». Θα συμμετάσχουν 20 νέοι και νέες από τις δύο χώρες, οι οποίοι θα παρευρευθούν και στα δύο μέρη του προγράμματος. Η αίτηση συμμετοχής απευθύνεται σε νέους έως 30 ετών, με ενδιαφέρον στην τέχνη του θεάτρου, επαγγελματίες ή μη.
«Στο πλάι τους θα βρίσκονται οι εκπαιδευτές της ομάδας Fabrica Athens, Φάνης Κατέχος και Giovanna Michaliadi Sarti. Στην εκπαιδευτική και δημιουργική διαδικασία θα χρησιμοποιηθούν διάφορες τεχνικές που ακολουθούν και που έχουν αναπτύξει, όπως είναι το Θέατρο της Ερευνας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Ανταλλαγής «Change» στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.fabricaathens.gr και https://agorayouth.com/
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ