22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕρχεται η συνέχεια της Σιωπής των Αμνών με την σειρά Clarice

Ερχεται η συνέχεια της Σιωπής των Αμνών με την σειρά Clarice

Το CBS έκλεισε συμφωνία ώστε να εντάξει στο πρόγραμμά του την τηλεοπτική σειρά Clarice, που θα βασίζεται στον χαρακτήρα της Κλαρίς Στάρλινγκ, που δημιούργησε ο Τόμας Χάρις για την οσκαρική ταινία «Η σιωπή των αμνών». Τα γεγονότα της σειράς θα εξελίσσονται μετά τα όσα συνέβησαν στη Σιωπή των Αμνών. Η σειρά θα φέρει την υπογραφή του Αλεξ Κούρτζμαν και της Τζένι Λουμέτ.
Τα κείμενα για τον πιλότο της σειράς είναι έτοιμα και σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά του, ωστόσο ήδη έχει συγκροτηθεί η ομάδα των σεναριογράφων που θα γράφουν τα κείμενα των επεισοδίων.
Η Clarice παράγεται από την MGM, η οποία κατέχει τα δικαιώματα των κινηματογραφικών ταινιών, καθώς και τα CBS Television Studios σε συνεργασία με το Secret Hideout που βασίζεται στο CBS Studios του Κούρτζμαν.
Η σειρά θα βασιστεί εξολοκλήρου στον χαρακτήρα της Κλαρίς Στάρλινγκ, η οποία ένα χρόνο μετά τα συμβάντα στη Σιωπή των Αμνών επιστρέφει στο προσκήνιο για να συνεχίσει το κυνηγητό των serial killers και βιαστών, ενώ ταυτόχρονα θα κινείται στο κόσμο των υψηλών διασυνδέσεων της Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο χαρακτήρας του Χάνιμπαλ Λέκτερ θα απουσιάζει από τη σειρά.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ