21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗΕργαστήριο «Train Your Brain» για νέους και νέες ηλικίας 14-18 ετών στο...

Εργαστήριο «Train Your Brain» για νέους και νέες ηλικίας 14-18 ετών στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Το εργαστήριο «Train Your Brain» φιλοξενείται το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στο Εργαστήριο Τεχνολογίας UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου και περιμένει νέους και νέες ηλικίας 14-18 ετών για να τους προσφέρει μία σπάνια διαμορφωτική εμπειρία, που θα αποτελέσει πλεονέκτημα απέναντι στις μελλοντικές προκλήσεις.
Το πρωτότυπο αυτό εργαστήριο διάρκειας τριών ωρών, οργανώνεται από την eduACT και με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στο UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου θα πραγματοποιηθούν 2 αυτοτελή εργαστήρια: το πρώτο 11:00-14:00 και το δεύτερο 14:30-17:30.
Σκοπός του εργαστηρίου είναι η καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και της συνεργατικότητας σ’ ένα περιβάλλον που αλλάζει ραγδαία, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο σετ δεξιοτήτων, μέσω σεναρίων οικοδόμησης χαρακτήρα και ομαδικών αλληλεπιδράσεων.
Όλα αυτά γίνονται μέσα από πολυδοκιμασμένες τεχνικές οι οποίες εφαρμόζονται από εκπαιδευτές με εμπειρία που απέκτησαν από προηγούμενες εφαρμογές μορφών του «Train Your Brain».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργαστήριο αυτό θα πραγματοποιηθεί επίσης στα Tech Labs που βρίσκονται σε Ξάνθη, Βέροια, Κέρκυρα και Σπάρτη και συνολικά θα συμμετέχουν περισσότεροι από 480 νέοι/ες.
Τονίζεται ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν, απαραίτητη είναι όμως η υποβολή δήλωσης συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχής για το εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στο UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου το Σάββατο 02/11/2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ