21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών. Κατασχέθηκε περισσότερο από 1,5 κιλό ηρωίνης

Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών. Κατασχέθηκε περισσότερο από 1,5 κιλό ηρωίνης

Πέντε άτομα που φέρεται ότι αποτελούσαν συμμορία και δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν χθες στην περιοχή του Δενδροποτάμου, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση πολλών υπηρεσιών της αστυνομίας και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Μπρούνο». Παράλληλα, κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, περισσότερο από ενάμισι κιλό ηρωίνης.
Πρόκειται για δύο άντρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας 31, 33, 51, 25 και 38 ετών αντίστοιχα, συγγενείς μεταξύ τους. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας ως αρχηγικό μέλος της συμμορίας φέρεται ο ένας από τους άντρες, ηλικίας 31 ετών, και ως άμεσοι συνεργάτες του στη διακίνηση των ποσοτήτων ηρωίνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και κυρίως στην περιοχή του Δενδροποτάμου οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες και συλληφθείσες.
Οι φερόμενοι ως δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης και αποθήκευσης της ηρωίνης το σπίτι της εικοσιπεντάχρονης και κατάστημα ιδιοκτησίας άλλου συγγενικού τους προσώπου, το οποίο διαχειριζόταν ο φερόμενος ως αρχηγός μαζί με τον τριαντατριάχρονο και την εικοσιπεντάχρονη.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τρία δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1.510 γραμμαρίων μέσα σε γυναικεία τσάντα, χρηματικό ποσό ύψους 1.200 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα πλήρες σύστημα βιντεοεπιτήρησης αποτελούμενο από ένα καταγραφικό και τέσσερις κάμερες και ένα Ι.Χ.Ε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ