20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕξαγορά της FORUM AE από τη NURNBERG MESSE

Εξαγορά της FORUM AE από τη NURNBERG MESSE

Η στρατηγική συνεργασία που αλλάζει τον εκθεσιακό χάρτη στη Ν.Α. Ευρώπη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η στρατηγική συμφωνία μεταξύ του εκθεσιακού οργανισμού NURNBERG MESSE και της FORUM AE, της μεγαλύτερης εταιρείας διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα. Η εξαγορά της FORUM AE, από έναν από τους μεγαλύτερους εκθεσιακούς οργανισμούς της Γερμανίας, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της κραταιάς γερμανικής οικονομίας στο υγιές ελληνικό επιχειρείν, καθώς και στην τεράστια δυναμική του εκθεσιακού κλάδου της χώρας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η FORUM AE. με την ένταξή της στο δίκτυο του NURNBERG ΜESSE GROUP, αποτελεί τη μεγαλύτερη θυγατρική εταιρεία του γερμανικού κολοσσού σε παγκόσμιο επίπεδο.
FORUM AΕ: Η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα!
Από την ίδρυση της το 1988, η FORUM ΑΕ έχει διανύσει μια μακρά πορεία συνεχούς ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της, έχοντας κατορθώσει να θεωρείται σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων στην Ελλάδα, κατέχοντας το 23% της εγχώριας εκθεσιακής αγοράς. Στην παρέμβασή του ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής εταιρείας, Νίκος Χουδαλάκης, επεσήμανε ότι μετά τη συμφωνία αυτή, η Ελλάδα καθίσταται ένα εκθεσιακό κέντρο για την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης.
Την ίδια στιγμή ο Peter Ottmann από την γερμανική εταιρεία εστίασε στις δραστηριότητες τις Forum σημειώνοντας ότι θα εργαστούν από κοινού για την επίτευξη των στόχων τους.
Ο κύκλος εργασιών της FORUM ΑΕ για το 2019 αναμένεται να ξεπεράσει τα 17, 5 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων θα υπερβούν τα 4,6 εκατ.ευρώ.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ