16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕναρξη Λειτουργίας Συστήματος Υποδοχής Αιτήσεων για την Ενίσχυση των Οπτικοακουστικών Παραγώγων στην...

Εναρξη Λειτουργίας Συστήματος Υποδοχής Αιτήσεων για την Ενίσχυση των Οπτικοακουστικών Παραγώγων στην Ελλάδα

 

Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποδοχής αιτήσεων του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων στην ιστοσελίδα www.ependyseis.gr, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για να υπαχθούν στο επενδυτικό κίνητρο του Ν.4487/2017.
Η ενίσχυση των οπτικοακουστικών παραγωγών, με τη μορφή επιστροφής χρημάτων (cash rebate) είναι ένα έργο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, που υλοποιείται μέσω του ΕΚΟΜΕ Α.Ε., και απευθύνεται σε εγχώριες και αλλοδαπές εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικών έργων.
Στο στάδιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κάνουν εγγραφή χρήστη και να ακολουθήσουν τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης όπως έχουν αναρτηθεί στο σύστημα.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών με γνώμονα την αρτιότερη και ορθότερη λειτουργία της πλατφόρμας η διαδικασία οριστικοποίησης των αιτήσεων θα μπορεί να είναι διαθέσιμη από τις 16/4/2018.


Στη συνέχεια συμπληρώνετε όλα τα πεδία που εμφανίζονται στην οθόνη. Στο πεδίο ΑΦΜ, κατά την εγγραφή χρήστη, θα πρέπει να προσέξετε το εξής:
«Ο ΑΦΜ του Νομίμου ή Προτιθέμενου Νομίμου Εκπροσώπου της Επιχείρησης πρέπει να ταυτίζεται με αυτό που δηλώθηκε κατά τη δημιουργία του χρήστη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ