14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕκδηλώσεις ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Εκδηλώσεις ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Στις 26 Ιουνίου, το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στέλνει μήνυμα υποστήριξης και αποδοχής των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την εξάρτηση και καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν και να αναγνωρίσουν τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο καθένας από εμάς στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Φέτος το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ οργανώνει και συμμετέχει σε μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών.
Την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 19:30 σε ομιλία με θέμα τις εξαρτήσεις στους Γαργαλιάνους (Δημοτική Βιβλιοθήκη Μπρίσκειος), σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων, την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και το Κέντρο Πρόληψης Μεσσηνίας.
Το Σάββατο 29 Ιουνίου στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας – Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ.
Την Κυριακή 30 Ιουνίου & ώρα 19:30 στον Αγώνα Δρόμου και περπατήματος 5 klm, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, που διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και με την Υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.
Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ λειτουργεί στην Καλαμάτα από το Μάιο του 2009, οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, χωρίς τη χρήση υποκατάστατων ουσιών και η συμμετοχή των ενδιαφερομένων σε όλες τις δράσεις του είναι εθελοντική.
Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 27210 87356 ή στο info@kethea-kyttaro.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ