24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕισβολή Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Βρούτση

Εισβολή Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Βρούτση

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Βρούτση την Πέμπτη. Σε κείμενο ανάληψης ευθύνης κατηγορούν τον υπουργό για το νέο ασφαλιστικό.
Ο Ρουβίκωνας ανήρτησε κείμενο ανάληψης ευθύνης που συνοδεύει με βίντεο από την εισβολή.
Στο βίντεο, διακρίνονται άτομα να μπαίνουν στο γραφείο και να πετούν τρικάκια.
Στο κείμενο, στρέφονται κατά του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, για το νέο ασφαλιστικό, αναφέρονται ότι «προβλέπει αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης μεσομακροπρόθεσμα κατά 3 χρόνια σε σχέση με σήμερα και αύξηση της τάξης του 20% των ελάχιστων ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνει η συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ».


«Δεν πέρασε ούτε χρόνος από τότε που ο ίδιος ο Γ. Βρούτσης δήλωνε ότι όταν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην κυβέρνηση θα υπάρξει «γενναία μείωση των ασφαλιστικών εισφορών». Προφανώς, αναφερόταν στην αποσύνδεση του εισοδήματος από τις ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνει κάποιος, γεγονός που επιτρέπει σε ανθρώπους με εισοδήματα δεκάδων ή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο να ασφαλιστούν σε χαμηλότερες κλίμακες, πληρώνοντας τις ίδιες ακριβώς ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνει κάποιος με εισοδήματα λίγων χιλιάδων ευρώ», προσθέτουν.
Πηγή: Sputniknews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ