21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΔυναμική η παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στην έκθεση FOOD & LIFE του...

Δυναμική η παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στην έκθεση FOOD & LIFE του Μονάχου

ECON 8

Πωλήσεις των προϊόντων τους και εμπορικές συμφωνίες με γερμανικές επιχειρήσεις πέτυχαν οι Ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE, του Μονάχου, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.
Ηταν η τρίτη ομαδική συμμετοχή των Ελλήνων παραγωγών στη FOOD & LIFE, και χαρακτηρίζεται απόλυτα επιτυχημένη.
Η FOOD & LIFE 2016 διοργανώθηκε από την εταιρεία K.L.Ni. Promotion -μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου-, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των διοργανωτών, στην FOOD & LIFE 2016, πήραν μέρος 287 εκθέτες από 11 χώρες και την επισκέφθηκαν πάνω από 135.500 επισκέπτες.
Στην ομαδική συμμετοχή έλαβε μέρος για 2η φορά η περιφέρεια Ηπείρου με 20 επιχειρήσεις και παραγωγούς από την περιοχή, καθώς και ακόμη 10 ελληνικές επιχειρήσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα: ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΜΑΛΘΕΙΑ, BIOSERRES-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, DIVINUM, ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, EUPHORIA SECRETS, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΚΟΝΤΟΝΑΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΡΟΔΑΜΥ και ΡΟΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Επιπρόσθετα, συμμετείχε ως ανεξάρτητος εκθέτης, η ελληνική εταιρεία CHLOE ellaias.
Η επόμενη FOOD & LIFE πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2017 και την ελληνική ομαδική συμμετοχή έχει αναλάβει να διοργανώσει για τέταρτη φορά η εταιρεία K.L.Ni. Promotion σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.
82η Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων στο Βερολίνο
Πέντε ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων και αγροτικών παραδοσιακών προϊόντων έλαβαν μέρος, μεταξύ 1.650 εκθετών από 66 χώρες, στην 82η Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στο κοινό, International Green Week Berlin 2017, που ολοκληρώθηκε στις 29 Ιανουαρίου στο Βερολίνο.
Ειδικότερα, στο Ελληνικό περίπτερο, το οποίο διοργανώθηκε από την εταιρία K.L.Ni. Promotion, μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου της έκθεσης στην Ελλάδα και Κύπρο, συμμετείχαν οι εταιρίες: AΡΜΑΚΑΔΙ, ΑUTHENTICO, ΚΤΗΜΑ ΜΗΛΙΟΥ, ΠΕΛΕΧΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.
Η επόμενη διοργάνωση International Green Week Berlin πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 19 – 28 Ιανουαρίου 2018. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

ECON 8b

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ