18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔΕΘ χωρίς τσιγάρο, για δεύτερη συνεχή χρονιά

ΔΕΘ χωρίς τσιγάρο, για δεύτερη συνεχή χρονιά

Μήνυμα για μία Smoke-Free εμπειρία, αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και δράσεις που θα περιορίζουν το κάπνισμα στους κοινόχρηστους χώρους της θα στείλει φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, μετά και τη θετική ανταπόκριση που είχε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πέρυσι.
Η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό μεταξύ 7-15 Σεπτεμβρίου και θα τηρήσει ξανά ένα πλαίσιο πιστό στη «χωρίς τσιγάρο» κουλτούρα που επιχειρεί να καθιερώσει. Το κάπνισμα θα απαγορεύεται αυστηρά στους δημόσιους εσωτερικούς χώρους, όπως επιβάλλει ο αντικαπνιστικός νόμος, ενώ ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα παροτρύνονται να καπνίζουν μόνο στους ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους. Όπως και πέρσι, θα ζητηθεί από την TUV Austria να πιστοποιήσει τον Smoke-free χαρακτήρα της Έκθεσης. Η πρωτοβουλία Smoke-Free ΔΕΘ υλοποιείται από την ΔΕΘ-Helexpo, με την υποστήριξη της εταιρείας Παπαστράτος.
«Σκοπός της Smoke-Free δράσης της 84ης ΔΕΘ είναι να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία στο κοινό που θα επισκεφθεί τους χώρους της φετινής Έκθεσης αλλά και να περάσει ένα μήνυμα για την αναγκαιότητα εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.
Για τη φετινή σύμπραξη, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως «στηρίζουμε απερίφραστα την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση» καθώς είναι ζήτημα σεβασμού και πολιτισμού, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ