18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΓ. Μανιάτης: «ΕΛΤΑ ή αλλιώς χρεοκοπία στα χέρια της πρώτης φοράς Αριστερά»

Γ. Μανιάτης: «ΕΛΤΑ ή αλλιώς χρεοκοπία στα χέρια της πρώτης φοράς Αριστερά»

econ 10

Με αφορμή την οικονομική κατάσταση και την απόφαση αλλαγής διοίκησης στα ΕΛ.ΤΑ., ο υπεύθυνος της Κ.Ο. για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι οικονομικές καταστάσεις για το 2015, τα αποτελέσματα του 9μήνου του 2016, τα ταμειακά ελλείμματα, η αδυναμία είσπραξης κρατικών οφειλών και η μείωση μεριδίων στην αγορά που ήρθαν στην δημοσιότητα για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, καθώς και οι τελευταίες αποτυχίες συμμετοχής σε μεγάλους διαγωνισμούς επιβεβαιώνουν ότι «το καράβι πάει για φούντο» εδώ και καιρό κι ο καπετάνιος – Κυβέρνηση και Διοίκηση – για αλλού αρμενίζει, με μόνο λιμάνι το βόλεμα κολλητών, κομματικών και ανίκανων.
Η απόφαση αλλαγής διοίκησης ήταν κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από καιρό… Σε μια υγιή επιχείρηση έως το 2014 με κέρδη 3,2 εκατ. ευρώ, τώρα τα ταμεία είναι άδεια και οι προμηθευτές κάνουν ουρά για να πάρουν τα χρεωστούμενα… Αλλη μια δημόσια επιχείρηση στα χέρια ενός δήθεν αριστερού κόμματος, που η μόνη του ικανότητα είναι να γκρεμίζει ό,τι καλό βρήκε…
Οσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για την πατρίδα και την κοινωνία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ