14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΓ. Κατρούγκαλος - Ρ. Δούρου: «Εθνική υπόθεση η διεκδίκηση της έδρας του...

Γ. Κατρούγκαλος – Ρ. Δούρου: «Εθνική υπόθεση η διεκδίκηση της έδρας του ΕΟΦ στην Αθήνα»

 

Μήνυμα ότι η διεκδίκηση της μεταφοράς της έδρας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων στην Ελλάδα πρέπει να είναι εθνική, υπεράνω των κομμάτων, έστειλαν από κοινού η πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης και περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών στο υπουργείο Εξωτερικών για την ελληνική υποψηφιότητα μεταφοράς της έδρας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων από το Λονδίνο στην Αθήνα, η κ. Δούρου και ο κ. Κατρούγκαλος σκιαγράφησαν τα βασικά χαρακτηριστικά του φακέλου, μίλησαν για τη σημασία που έχει για τη χώρα μας και τι σηματοδοτεί, και ανέλυσαν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι αυτή η υποψηφιότητα έχει σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας, καθώς και για τις επόμενες πρωτοβουλίες έως την τελική ψηφοφορία τον Νοέμβριο.
«Είναι μία εθνική υπόθεση η υποψηφιότητα, την οποία πρέπει να στηρίξουμε όλες και όλοι, ώστε να έχουμε μία πραγματική συστράτευση» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Δούρου, σημειώνοντας: «Δίνουμε μία μάχη για την υποψηφιότητα αυτή με πάρα πολλές καλές προϋποθέσεις, καθώς ο φάκελός μας, που έχουμε ετοιμάσει με τη βοήθεια εξαιρετικών στελεχών του υπουργείου Εξωτερικών και του ΕΟΦ, είναι πλήρης και επαρκής».
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ