19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ«Βαρύνουσας σημασίας» η επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα

«Βαρύνουσας σημασίας» η επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα

Σειρά επαφών με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, την ηγεσία της αντιπολίτευσης, εκπροσώπους του κοινοβουλίου και των επιχειρηματικών φορέων θα έχει ο επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα στις 8 και 9 Φεβρουαρίου. Θα είναι επίσης ομιλητής στο συνέδριο του Economist και στο ελληνογαλλικό φόρουμ με τίτλο: «Ελλάδα: Οι δρόμοι της ελπίδας».
«Επίσκεψη βαρύνουσας σημασίας» τη χαρακτήρισε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Επιτροπής στην Αθήνα, Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης, «δεδομένων τόσο της χρονικής στιγμής κατά την οποία πραγματοποιείται όσο και του πλήθους των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά της», όπως ανέφερε στη δήλωσή του.
«Η Επιτροπή Γιούνκερ, αλλά και ο Επίτροπος Μοσκοβισί προσωπικά έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να στηρίζουν την Ελλάδα για την οριστική έξοδο από την πολυετή κρίση, αλλά και την εδραίωση ενός σταθερού πλαισίου που θα προσελκύει επενδύσεις και θα προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη στην χώρα», προσθέτει ο κ. Μαρκοπουλιώτης.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ