24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ«Αστέρια» για τα αστέρια-αγωνιστές του Make-a-Wish

«Αστέρια» για τα αστέρια-αγωνιστές του Make-a-Wish

Έλα και εσύ στη μεγαλύτερη εθελοντική δράση του Οργανισμού Make-a-Wish, για να γιορτάσουμε την έναρξη του προγράμματος Αστέρι της Ευχής για 21η χρονικά.
Πότε: Σάββατο 9.11.2019.
Πού: Σεράφειο Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς & Πέτρου Ράλη, Αθήνα.
Εύχομαι να αποκτήσω το κάστρο της Playmobil – Μυρτώ, 4


«Είναι ο ήρωας μου, ο δότης μου!» μας είπε η Μυρτώ για τον 6 χρόνο αδερφό της Κωνσταντίνο. Λέξεις πολύτιμες στα χείλη της, οι οποίες πηγάζουν από την όμορφη ψυχή της. Με περηφάνια σας συστήνουμε τη Μυρτώ, ένα 4χρονο αιθέριο πλάσμα, κάτι μεταξύ νεράιδας, ξωτικού και χαριτωμένου σκανταλιάρικου καλικάντζαρου!
Εύχομαι να αποκτήσω μια κουκέτα κουκλόσπιτο – Αγγελική, 4


Οι νεράιδες συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο δωμάτιο της Αγγελικής και με τη μαγική τους νεραϊδόσκονη δημιούργησαν το πιο όμορφο κρεβάτι-κουκλόσπιτο… ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί η μικρή μας ηρωίδα!
Εύχομαι να αποκτήσω μια μηχανή BMW – Σταύρος, 5, γλοίωμα οπτικού χιάσματος

Ο Σταύρος, ένας γνήσιος easy rider, μας παρέσυρε με την ενέργειά του, τον ενθουσιασμό και τα μεγάλα του γελαστά μάτια σε μια σημαντική για τον ίδιο αποστολή: να μας γεμίσει όλους με όση αγάπη χρειαζόταν για να γίνουμε πάλι παιδιά.
Star your Body: για 3η συνεχή χρονιά το AthensTattoo Expo υποστηρίζει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος
Η ενέργεια θεωρείται πλέον ορόσημο στην κοινότητα των εκθέσεων τατουάζ στην Ελλάδα. Πραγματοποιήθηκε στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία, τόσο στο Athens International Tattoo Convention, όσο και στο Thessaloniki Tattoo Convention, όπου οι καλλιτέχνες «ζωγράφισαν» πάνω από 350 «αστεράκια της ευχής».

Δείτε περισσότερα εδώ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ